Boeken

Een modelballon is op vele manieren inzetbaar. Tijdens ballon-evenementen geven wij een show aan het aanwezige publiek als de grote ballonnen al verdwenen zijn. Kinderen kunnen dan de modelballon ook van dichterbij bekijken hoe alles in zijn werk gaat.
U kunt ons uitnodigen voor bijvoorbeeld de opening van uw bedrijf, tijdens een open dag of buurtfeest. De modelballon trekt mensen aan en fungeert zo als een groot reclamebord. Wij beschikken ook over foto en videomateriaal, niet alleen van modelballonnen maar ook van de grote ballonnen van diverse evenementen.

U kunt ook uw werknemers, buurtgenoten of familie een ballonvaart cadeau doen. Nadat de grote ballon verdwenen is blijven er meestal veel mensen achter die toch nog wat vragen hebben over hoe alles nu in zijn werk gaat met een ballonvaart. Met onze modelballon kunnen wij al een groot deel van die vragen beantwoorden en u houdt zo het publiek wat langer bij uw evenement.

Welke eisen stellen wij aan een locatie?

Onze ballon heeft een inhoud van 80m³ en is ongeveer 8 meter hoog. Wij vragen om een terrein van tenminste 10 meter lang x 10 meter breed wat vrij is van obstakels.

Kunnen jullie ook binnen varen?

In principe is dit mogelijk mits de locatie hoger is dan 10 meter, er geen laaghangende obstakels zijn en er schriftelijk toestemming is van de eigenaar van het pand.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons door middel van het contact formulier